4 portioner

Svartpeppar sägs förbättra produktionen av saltsyra och förbättrar din matsmältning. Den sägs även ha en antibakteriell samt antioxidativ effekt. Alger (den största mängden av ingredienser i Vegan Egg) kallas ofta superfood på grund av deras positiva effekter på hälsan. B-jäst (finns i vår Parmit topper) ger en ostaktig smak till rätterna. Den är rik på vitamin B1, B2 och B3.

200 g Fettuccine sojabönor
1 msk kokosolja
2 pressade vitlöksklyftor
180 g rivenTofeta (italienska smaker)
1 msk kokosolja
3 Vegan Egg
2 msk Olivolja
100 g Parmit topper (italian herb)
rosa himalayasalt
svartpeppar

Koka sojanudlarna enligt påsens anvisningar. Fräs vitlöken en kort stund i kokosoljan – tillsätt tofun i pannan och fräs några minuter; ställ åt sidan. I en skål – Blanda Vegan Egg (enligt förpackningen) och stek en liten stund i stekpanna (i kokosolja) – inte tills äggen är helt klara! Rör i olivoljan och hälften av Parmit topper. Blanda nu ihop Fettuccine, tofun och äggen. Salta och peppra efter smak. Fördela på 4 tallrikar, toppa med resterande Parmit topper och persilja. Servera med en enkel grönsallad bredvid.