Jag blev så glad när dessa nudlar dök upp. Varför undrar ni? Jo, för knutarna! Det är så roligt att äta med knutar  Jag vet att det kan vara barnsligt men det är verkligen annorlunda och kul särskilt nu när det är alla hjärtans dag och man kan dela på en knut  ! Testa!

Ingredienser

2 gula lökar, finhackade
2 liter vatten
2 finhackade morötter
2 finhackade selleristjälkar
några remsor blötlagda och finhackade wakame
1 tsk salt
1 tsk finmalen svartpeppar
½ dl misopasta
200 gram ”medelhård” naturell fintärnad tofu
1 dl finhackad persilja
2 finhackade vårlökar
760 g Shiritakinudlar Knut

Koka upp lök och vatten. Låt koka 30 minuter. Lägg i morötter och selleri och koka 30 minuter till på medelvärme. Lägg sedan i wakame, salt, svartpeppar, misopasta och koka 30 minuter till på låg värme. Lägg i tofu, persilja, vårlökar och sköljda shiritakinudlar. Stäng av värmen, sätt på locket på grytan och låt stå i ca 10 minuter. Enjoy!