Jag var bara tvungen att ge mig på alla nya produkter grabbarna har tagit in och smaka på. Jag lyckades klämma in tre i detta recept Njut, för det gjorde jag!
4 portioner
Ingredienser
2 msk kokosolja
2 hackade vitlökar
2 msk riven ingefära
2 hackade röda lökar
2 hackade tomater
1 tsk svartpeppar
1 tsk gurkmeja
1 tsk curry
1 tsk sött paprikapulver
½ tsk cayennepeppar
600 g nudlar
250 g Tzay natural soy strips (tillaga dem enligt förpackningen)
200 g färsk spenat
Topping
Valfri mängd (låt samvetet avgöra ) MozzaRisella
100 valfria groddar eller solrosskott
Fräs vitlök, ingefära, rödlök och tomater i kokosoljan ett par minuter. Häll i alla kryddor. Låt fräsa med ett par minuter till. Lägg i de sköljda nudlarna och Tzayen. Blanda till sist i bladspenaten och serveramed en bädd av färsk spenat. Mumma!
[products skus=”7391835916301, 6009617861039, 8852646292279″