Inspiration, Recept

Happy Shiritaki Konjac med Tzay och Mozzarisella

Jag var bara tvungen att ge mig på alla nya produkter grabbarna har tagit in och smaka på. Jag lyckades klämma in tre i detta recept   Njut, för det gjorde jag!

4 portioner

Ingredienser
2 msk kokosolja
2 hackade vitlökar
2 msk riven ingefära
2 hackade röda lökar
2 hackade tomater
1 tsk svartpeppar
1 tsk gurkmeja
1 tsk curry
1 tsk sött paprikapulver
½ tsk cayennepeppar
600 g nudlar
250 g Tzay natural soy strips (tillaga dem enligt förpackningen)
200 g färsk spenat

Topping
Valfri mängd (låt samvetet avgöra  ) MozzaRisella
100 valfria groddar eller solrosskott

Fräs vitlök, ingefära, rödlök och tomater i kokosoljan ett par minuter. Häll i alla kryddor. Låt fräsa med ett par minuter till. Lägg i de sköljda nudlarna och Tzayen. Blanda till sist i bladspenaten och serveramed en bädd av färsk spenat. Mumma!  

[products skus=”7391835916301, 6009617861039, 8852646292279″