Frakt och leverans

Vi erbjuder i dagsläget frakt genom Postnord och hemleverans av kylvaror genom Gordon Delivery. För små ordrar kan du det i den brevlåda som varubrev och för övriga ordrar kan du välja mellan hämta på valfritt ombud nära dig eller att få hem din order till dörren. För kylvaror erbjuder vi endast Gordon Delivery som leveransalternativ för att kunna säkerställa en obruten kylkedja.

Frakt och andra tillägg ser du redan i kassan, inga dolda avgifter tillkommer.

PostNord varubrev – Mindre ordrar som får plats i brevlådan kan skickas hem med PostNord varubrev, om paketet inte får plats i din brevlåda lämnar Postnord paketet på ditt närmsta ombud och du aviseras genom sms. Giltig ID handling krävs för att hämta ut paketet, bud tar med bådas ID. Paketet ligger kvar i 14 dagar innan det returneras.

Pris 49kr för paket upp till 250g och 59kr för paket upp till 500g. Fri frakt över 999kr.

DHL Paket till ombud – Paketet körs till ditt närmsta DHL ombud. Du aviseras via sms när paketet finns att hämta. Giltig ID handling krävs för att hämta ut paketet, bud tar med bådas ID. Paketet ligger kvar i 14 dagar innan det returneras.

Pris 79kr för paket upp till 12kg och 99kr för paket över 12kg. Fri frakt över 999kr.

Postnord Hemleverans MyPack Home – När paketet är på en PostNord terminal nära dig får du en avisering via sms eller i PostNords App. Därefter kan du göra leveransval för ditt paket på en webbsida (länk här) eller i appen. Om du inte väljer leverans utan kvittens behöver du finnas hemma för att ta emot paketet. Leveranstider varierar för områden. Om chauffören har svårigheter att hitta eller komma in i din port kontaktas du på det telefonnummer du skrivit in. Om paketet inte kan levereras får du avisering om vart paketet finns att hämta. Paketet ligger kvar i 14 dagar innan det returneras. Notera att vi inte ansvarar för ej mottagna paket innehållande kylvaror och som riskerar att bli dåliga om de hamnar hos ett ombud.

Pris 99kr för paket upp till 2kg och sedan 20kr ytterligare per varje extra 2kg. Fri frakt över 1799kr.

Gordon Delivery Hemleverans – Hemleverans till dörren med en obruten kylkedja. Detta är det enda valet för kylvaror men är också tillgängligt för de som önskar även utan kylvaror. Gordon hämtar upp ordrar hos oss en gång i veckan, på onsdagar, och beroende på var du bor i landet så får du välja ett leveransfönster kommande dagar. Tidigast torsdag för Stockholmsområdet och tidigast lördag för övriga Sverige men exakt vilka leveranstider som du kan välja beror på ditt postnummer. Exakt vilken zon ditt postnummer och adress tillhör kan du se i varukorgen under "beräkna frakt", alltså innan du lägger en beställning.

 

Gordon Delivery Priser

Zon

Stockholm 

Övriga Sverige

Zon 1

139kr

139kr+ 29kr långdistanstillägg

Zon 2

149kr

149kr + 29kr långdistanstillägg

Zon 3

169kr

169kr + 29kr långdistanstillägg

Zon 4

189kr

189kr + 29kr långdistanstillägg

Zon 5

179kr

199kr + 29kr långdistanstillägg