Vi har länge upplevt att utbudet av veganska livsmedel har varit bristfälligt i Göteborgsområdet. För att få tag på ett brett utbud av veganska produkter behöver man i nuläget besöka flera olika butiker. Utöver det behöver de som är intresserade av vegansk mat även spendera onödig tid på innehållsförteckningar för att identifiera om produkten är vegansk eller inte. Vi tycker att det är en självklarhet att det ska vara lätt, tryggt och roligt att vara vegan eller vegetarian. Göteborg behöver en butik med endast animaliefri kost så att kunden kan känna sig trygg och därmed få en förbättrad shoppingupplevelse.

Ett av våra mål är bland annat att kunna erbjuda ett så brett sortiment av veganska produkter som möjligt, så tveka inte att säga till om vi saknar något! Vi vill dock även fokusera på att underlätta inköp för de som normalt inte handlar vegansk mat genom att presentera hur olika veganska rätter förbereds, samt ge en överskådlig bild över mat som kan förtäras över en hel dag. 

En ytterligare målsättning är att ha ett hållbart förhållningssätt i så många aspekter av företagande som möjligt. Vissa delar är svårare att påverka än andra, särskilt i uppstarten, men vi kommer kontinuerligt ta steg för steg mot ett förbättrat arbetssätt. Vi kommer exempelvis minimera vår miljöpåverkan genom att endast ta emot elektronisk betalning, erbjuda miljövänliga bärkassar samt digitala kvitton.

PERSONAL

Sebastian Palmdahl

Grundare & VD
Inköp, Logistik, Marknad, PR & Sälj

Daniel Hugin

Grundare & Vice-VD
Ekonomi, Administration, Fakturering

Jasmine Ljunggren

Butiksbiträde